
Hva serverer man til julematen? // Vinsmaking
Det er ikke jul uten hyggelige selskaper og lukten av deilig mat, men spørsmålet som alltid går igjen er: Hva serverer man til julematen?
Onsdag 15. november inviterer vi til en vinsmaking som gir deg svaret! Ikke bare får du tips om hva som passer til de ulike rettene, men du får også servert våre fem favoritter. Vår selvutnevnte kjellermester, Morten Gran, byr på kunnskapen du trenger til å briljere på årets juleselskap og ta vertskapet til et nytt nivå!
Følgende viner blir presentert med komplimenterende smakebiter:
- Champagne Palmer Blanc de Blanc
- Von Buhl Riesling Deidesheimer
- Louis Latour Bourgogne Chardonnay
- Monte del Fra Valpolicella Ripasso
- Perelada 5 Finques
Pris per person er kun 595,- for fem glass vin og smakebiter. Det er begrenset med plasser, så vær rask og book deg inn via booking@foyntonsberg.no!
Vi gleder oss!
Wednesday 15 November
Book bord