Foyn Tønsberg | Event | Hva serverer man til julematen? // Vinsmaking

Hva serverer man til julematen? // Vinsmaking

Det er ikke jul uten hyggelige selskaper og lukten av deilig mat, men spørsmålet som alltid går igjen er: Hva serverer man til julematen? 

Onsdag 15. november inviterer vi til en vinsmaking som gir deg svaret! Ikke bare får du tips om hva som passer til de ulike rettene, men du får også servert våre fem favoritter. Vår selvutnevnte kjellermester, Morten Gran, byr på kunnskapen du trenger til å briljere på årets juleselskap og ta vertskapet til et nytt nivå! 

Følgende viner blir presentert med komplimenterende smakebiter:

  • Champagne Palmer Blanc de Blanc
  • Von Buhl Riesling Deidesheimer
  • Louis Latour Bourgogne Chardonnay
  • Monte del Fra Valpolicella Ripasso
  • Perelada 5 Finques

 

Pris per person er kun 595,- for fem glass vin og smakebiter. Det er begrenset med plasser, så vær rask og book deg inn via booking@foyntonsberg.no!

Vi gleder oss!

Wednesday 15 November

Book bord

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy