
viltaften med Trond Andersen
Vi gjentar suksessen fra ifjor og har gleden av å invitere til Vilt- og vinkveld med mester kokk Trond Andresen og Palmer Group torsdag 29 oktober.
Med ferske og smaksrike råvarer fra skog og fjell, akkopagnert av fantastiske viner gleder vi oss til og ta deg med på en smaksopplevelse du sent vil glemme! Pris per person med vinpakke 1095,-
Booking gjør du booking@foyntonsberg.no, 45964000 eller: www.foyntonsberg.no
Kveldens meny:
1 servering
Pissaladière
(fransk variant av pizza)
Pissaladière
(fransk variant av pizza)
2 servering
Brønnkarsekremsuppe
Brønnkarsekremsuppe
3 servering
Saltkokte poteter med Røros smør, krondill, vanilje og kryddersild.
Saltkokte poteter med Røros smør, krondill, vanilje og kryddersild.
Spekepølse med viltkjøtt på rugbrød med skogsopp
De to rettene serveres som sharing på bordet.
4 servering
Reinsdyr fra Røros med helbakt sellerirot i trolldeig, knutekål og fennikelpuré og steinsoppsjy.
Reinsdyr fra Røros med helbakt sellerirot i trolldeig, knutekål og fennikelpuré og steinsoppsjy.
Dessert
Sjokolademousse manjari på sprø hasselnøttbunn med kirsebær is.
Sjokolademousse manjari på sprø hasselnøttbunn med kirsebær is.
Velkommen til en kulinarisk aften!
Thursday 29 October
Book bord