Foyn Tønsberg | Event | Viltaften

Viltaften på Foyn

Torsdag 26. oktober inviterer vi til viltkveld med mesterkokk Trond Andresen og vinhuset Thunevin – Château Valandraud fra Bordeaux i Frankrike. Med ferske råvarer fra skog, fjell og sjø, gleder vi oss til å ta med dere på en reise av smaksopplevelser! 

Château Valandraud startet som garasjevin og oppnådde fullverdig medlemskap i Union des Grands Crus de Bordeaux på under 30 år. En imponerende bragd. Murielle Andraud og Jean Luc Thunevin kjøpte eiendommen på 0,6 hektar i St Emilion i 1989. I 1991 lagde de den første vinen herfra. To av vinene vi serverer denne kvelden er på Grand Cru nivå, og er av høy kvalitet.

Viltaften meny

1. servering  (apetittvekker)
Sprø «puff» med sikrogn
Landbrød bakt med høstepler, servert med pisket smør
Allergener: fisk, gluten fra hvete, smør, melk
Vin: Thunevin Bad Girl – Crémant de Bordeaux           

2.servering
Ovnsbakt fjellørret med traktkantareller og pepperrotsmør
Allergener: Fisk, smør, sulfitt, selleri
Vin: Ch. Lafont Fourcat Blanc

3.servering (To retter som sharing serveres samtidig, samme vin til begge retter)
Vin: Thunevin Bad Boy
A: 
Ravioli med braisert elg i steinsoppsjy
Allergener: Sulfitt, gluten fra hvete, egg, selleri
B: 
Samosa med anderilettes og aprikospuré
Allergener: Sulfitt, gluten fra hvete

4.servering:
Rådyrlår fra Barkåker i linse- og sellericassoulet
Allergener: Smør, sulfitt, selleri
Vin: Virginie de Valandraud, Saint-Emilion Grand Cru

5.servering:
Variasjon på hjort fra Stokke
Pastinakkpuré, eplechutney, kremet soppsaus og poteter fra Bjertnæs & Hoel
Allergener: selleri, melk, sulfitt
Vin: Clos Badon, Saint-Emilion Grand Cru

6.servering:
Isparfait med tyttebær
, Valrhôna Dulcey sjokolade og hasselnøttkrokan
Allergener: Egg, melk, hasselnøtter
Vin: Calvet Maury, Vin doux naturel

Bord bookes på våre sider for kl. 18:00 eller 18:30, arrangementet starter kl. 19:00.

Velkommen til en fantastisk viltaften hos oss!

Pris for 6 retter og 6 vin: 1445,-

Thursday 26 October

Book bord

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy