Foyn Tønsberg | Event | Winemakers Dinner // Louis Latour

Winemakers Dinner // Louis Latour

Vi har den glede å invitere til Winemakers dinner med mesterkokk Trond Andresen og vinhuset Louis Latour fra Burgund i Frankrike.

 

På menyen for kvelden skal vi servere følgende:

Crémant de Bourgogne Brut
***
1.servering – apetittvekker
Berliner med klippfiskragout, Chili fra Haabrann og urter fra Skjærgården gartneri
***
Louis Latour Bourgogne Chardonnay
2. servering
Ovnsbakt villkveite, blomkål, Avrugakaviar, gressløksmør
***
Louis Latour Meursault
3. servering -sharing
Ragout av rådyr fra Barkåker, sjalottløk og steinsoppkrem.
Speket gåsebryst, Rørosrømme og Ceylonkanel.
***
Louis Latour Côte de Nuits-Villages
4. servering
Due a la Norvegiènne. Rosenkål, skogsopp, tyttebær og fløtesaus.
***
Louis Latour Chassagne Montrachet Rouge
5.servering
Elg flatbiff serveres med karamellisert selleripuré, syltet rødløk, grønnkål, hvit portvin-eplekrem og mandelpotet.
***
Louis Latour Meursault Rouge
6. servering
Varme multer i cognac og Ymir yoghurt. Tranebærkjeks.
***
Kaffe

Pris per person kun kr. 1.425,- for 6 retter og 6 glass vin.
Book bord kl 18:00 eller 18:30. Arrangementet starter 19:00.

Wednesday 19 October

Book bord

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy