Velkommen til Foyn restaurant!

Vårt kjøkkenteam legger sin sjel i å lage spennende og smakfulle retter for å hele tiden kunne tilby deg som gjest en unik opplevelse. Vi henter inspirasjon fra hele verden og ser alltid etter nye trender.

 

Vi mener at et måltid skal være en opplevelse bestående av mange forskjellige smaker. Derfor anbefaler vi vårt sharingkonsept til våre gjester. Unike smaker fra hele verden som deles gjennom kvelden og akkompagneres av god drikke er i våre øyne oppskriften på en perfekt kveld. Ønsker du å fortsette til de sene nattetimer glir restauranten vår over i en pulserende bar og nattklubb. 

 

Vi gleder oss til å ha deg som gjest hos oss, velkommen til Foyn!

NY MENY

Høsten nærmer seg og vi
presenterer i disse dager ny meny!

  • SALAT

    • SCAMPISALAT

      Scampi marinert i teriyaki, avokado, agurk, rettich, lime, granateple, chilimajones og rista sesamfrø. Serveres med hjemmelaget surdeigsbrød.

      Allergener: gluten, skalldyr, egg , soya, bløtdyr

      239,-

    • KYLLINGSALAT

      Kylling i moo shu-saus med avokado, mango, syltet rødløk, agurk, gulrot, rettich, lime, vårløk, sesam, aioli og fersk chili. Serveres med hjemmelaget surdeigsbrød. Vegetarisk alternativ: Fritert halloumi + 30,-

      Allergener: gluten, skalldyr, soya, bløtdyr

      229,-

  • SANDWICH

    • BIFFSANDWICH

      Hjemmelaget surdeigsbrød med norsk indrefilet av okse, Valdres vellagret ost, salat, remulade, smørstekt aromasopp, løk, sukkererter og bladpersille.

      Allergener: gluten, egg, melk

      259,-

    • CHICKEN WAFFEL OKONOMIYAKI

      Vaffel med kål og gulrot servert med fritert kylling karaage, sesammarinert kål, japansk majones, spicy gochujang honning, vårløk, sitron og bonito flakes. Vegetarisk alternativ: Fritert halloumi + 30,-

      Allergener: gluten, egg, soya, fisk, melk

      219,-

    • LAKS TATAKI SANDWICH

      Grillet surdeigsbrød med brent miso marinert laks, baby spinat, hjemmelaget kimchi, agurk, ørretrogn, sjøkapers, spirer og rista sesamfrø.

      Allergener: gluten, fisk, melk

      219,-

    • Alle sandwicher kan serveres med vanlig fries til kr. 35,-

  • SIGNATUR

    • BIFF BULGOGI

      Marinert storfe, pepperglace, chilimajones, stekt ris, hjertesalat, korianderyoghurt, marinert agurk og gulrot. Toppes med chili.

      Allergener: gluten, melk, egg, bløtdyr, soya, skalldyr

      249,-

    • SCAMPI BULGOGI

      Scampi marinert i teriyaki, stekt ris, hjertesalat, marinert agurk og gulrot, wasabimajones og wasabicrunsj. Toppes med chili.

      Allergener: gluten, skalldyr, egg, soya, bløtdyr

      229,-

    • KYLLING BULGOGI

      Kylling i moo shu-saus med avokado, mango, syltet rødløk, agurk, gulrot, rettich, lime, vårløk, sesam og fersk chili. Serveres med hjemmelaget surdeigsbrød. Vegetarisk alternativ: Fritert halloumi + kr. 30,-

      Allergener: gluten, egg, soya, sesam

      229,-

    • CHIRASHI SUSHI

      Sashimi av fersk laks, kveite og tunfisk. Servert med sushiris, syltet remmetang, agurk, reddik, vårløk, rekesalt-majones, ørretrogn og furikake. Ingefærponzu ved siden av + kr. 20,-

      Allergener: gluten, skaldyr, bløtdyr, egg, soya, fisk

      239,-

    • SHOYU RAMEN

      Ramen-nudler servert med en smaksrik suppebase på okse, kylling og svin. 12 timer langtidsstekt ribbe, grillet pac choy, vårløk, gulrot, nori og marinert bløtkokt egg.

      Allergener: gluten, egg, soya,

      229,-

    • KYLLING RED CURRY

      Kylling lårfilet, hjemmelaget rød currypaste i en kremet kokosnøttsaus. Serveres med pac choy, gulrot, rødløk og ris.

      Allergener: soya, fisk

      199,-

  • CLASSIC

    • SENSE BURGER

      Kvernet høyrygg og brisket, syltet rødløk, salat, remulade-dressing, potet- og søtpotetfries. Røkt cheddar +20,- Kun søtpotet fries + kr.20,- Aioli ved siden av, kr.20,-

      Allergener: melk, hvete, sennep, egg og sesam

      249,-

    • HALLOUMIBURGER

      Fritert halloumi, syltet rødløk, salat, remuladedressing, chilimajones, potet- og søtpotetfries. Aioli ved siden av kr.20,-. Kun søtpotetfries + kr.20,-.

      Allergener: melk, hvete, sennep, egg og sesam

      259,-

  • DESSERT

    • FOYNS TRØFLER

      3 små hjemmelagede sjokolader med forskjellige smaker. Spør din servitør.

      Allergener: egg, gluten, nøtter, melk og peanøtter.

      89,-

    • SJOKOLADEDELICE

      Sjokoladedelice med salt karamell, kaffeflugel med cognac, espressosorbèt, vaniljeis og kakao.

      Allergener: egg, gluten, nøtter, melk og peanøtter.

      159,-

    • Lemon CURD

      Sitronkrem, italiensk marengs og mandelcrunsj. Toppes med lakriscrunsj og blåbær.

      Allergener: gluten, melk, egg, nøtter(mandler)

      149,-

  • sides

    • Fries

      49,-

    • Hvitløksfries

      59,-

    • Søtpotetfries

      69,-

    • Wasabimajones

      35,-

    • Chilimajones

      35,-

    • CHIMICHURRI

      45,-

    • aioli

      35,-

    • korianderyoghurt

      35,-

    • japansk majones

      35,-

    • spicy gochujanghonning

      45,-

    • Ingefærponzu

      20,-