Velkommen til Foyn restaurant!

Vårt kjøkkenteam legger sin sjel i å lage spennende og smakfulle retter for å hele tiden kunne tilby deg som gjest en unik opplevelse. Vi henter inspirasjon fra hele verden og ser alltid etter nye trender.

Vi mener at et måltid skal være en opplevelse bestående av mange forskjellige smaker. Derfor anbefaler vi vårt sharingkonsept til våre gjester. Unike smaker fra hele verden som deles gjennom kvelden og akkompagneres av god drikke er i våre øyne oppskriften på en perfekt kveld. Ønsker du å fortsette til de sene nattetimer glir restauranten vår over i en pulserende bar og nattklubb. 

Vi følger lokale og nasjonale rettningslinjer slik at et restaurantbesøk hos oss er trygt for deg og våre ansatte.

Vi gleder oss til å ha deg som gjest hos oss, velkommen til Foyn!

Meny

Lunsj

Prøv vår lunsjretter, fylt med fantastiske smaker.

  • SALATER

    • SCAMPI SALAT

      Teriyakimarinert scampi, salat, agurk, avocado, grønn salat, chilimajones, panko, sesamfrø, chili, lime og spirer. Serveres med brød og smør.

      Allergener: soya, skalldyr, sesam, egg, gluten, melk

      189,-

    • KYLLING SALAT

      Grillet kylling lårfilet i teriyakimarinade, salat, syltet rødløk, mango, avokado, granateple, agurk, curry cashewnøtter og vårløk. Serveres med brød og smør.

      Allergener: Nøtter, soya, gluten, melk

      189,-

  • SANDWICH

    • BIFF- OG PARMESANSANDWICH

      Indrefilet av okse, grønn salat, sjalottløk, aromasopp, portobellosopp, parmesan, trøffelmajones og semitørket tomat. Serveres på nystekt brød.

      Allergener: gluten, melk, egg, sennep

      199,-

    • CHICKEN AND WAFFEL

      Vår egen belgiske vaffel med marinert fritert lårfilet av kylling. Vårløk, agurk, avokado, granateple. Toppet med spicy sirup og mangochutney

      Allergener: gluten, egg

      169,-

    • CHEESY NDUJA SANDWICH

      Grillet ostesmørbrød med nduja pølse, vårløk og semitørkede tomater. Serveres med salat, pico de gaio, syltede pickles og trøffelmajones. Sterk!

      Allergener: gluten, egg, sennep, melk

      179,-

    • AVOKADO & KIMCHI SANDWICH

      Grønn salat, strimlet kål, avokado, kimchi, granateple, chili, jalapenomajones, spirer og wasabinøtter. Serveres på nystekt brød.

      Allergener: soya, gluten, egg og melk

      169,-

    • Alle sandwicher kan serveres med vanlig fries til kr. 35,-

  • SMÅRETTER

    • NYBAKT PITABRØD

      Serveres med Pico de Gaio. + 49,- gratinert med nduja og ost.

      Allergener: hvetemel, (melk)

      109,-

    • SUMMER ROLL

      2 ferske sommerruller av rispapir, teriyakimarinert kylling, sommerkål, avokado, mango, agurk, gulrot, koriander og vårløk. Serveres med vår egen mangochutney.

      Allergener: Soya

      129,-

    • PORK TACO

      2 små tortillas med marinert svinenakke, cheddar, mojo, jalapenomajones og koriander.

      Allergener: gluten, melk, egg, soya, sesam

      149,-

  • SKALLDYR

    • SKALLDYRSUPPE

      Skalldyrsuppe med kokos, kimchi, ørret, scampi, blåskjell. Serveres med XO saus, koriander og furikake (japansk krydder mix) Serveres med brød og smør.

      Allergener: skalldyr, fisk, sesam, melk, bløtdyr, gluten

      199,-

    • BLÅSKJELL SENSE STYLE

      Asiatisk inspirert dampede blåskjell, toppes med chili og frisk koriander. Serveres med nybakt brød, smør og chilimajones. Brød kan byttes ut med vanlig fries for et tillegg på kr.35,-.

      Allergener: bløtdyr, melk, gluten, egg, sulfit

      219,-

    • SJØKREPS

      Grillet fersk sjøkreps toppet med hvitløks- og persillesmør. Serveres med salat, chilimajones og nybakt brød.

      Allergener: skalldyr, gluten melk, egg

      379,-

  • BULGOGI

    • PORK BULGOGI

      Marinert svinenakke, pepperglace, chilimajones, stekt ris, hjertesalat, korianderyoghurt, marinert agurk og gulrot. Toppes med chili. Allergener: gluten, melk, egg, bløtdyr, soya,

      Allergener: gluten, melk, egg, bløtdyr, soya, skalldyr og sennep

      199,-

    • SCAMPI BULGOGI

      Scampi marinert i teriyaki, stekt ris, hjertesalat, marinert agurk og gulrot, wasabimajones, wasabicrunsj og furikake krydder. Toppes med chili.

      Allergener: gluten, skalldyr, egg, soya, bløtdyr og sennep

      199,-

    • VEGETAR BULGOGI SWEETPOTATO & BLACK BEAN

      Bakte søtpoteter – sorte bønner i mojosaus, stekt ris, hjertesalat, pico de gaio, yoghurt.

      Allergener: soya, gluten, sesam, egg, sennep og nøtter

      189,-

  • PAD THAI

    • PAD THAI GAI

      Lårfilet av kylling, stekte risnudler med kål, pak choy, løk, egg, peanøtter og vårløk. Sterk!

      Allergener: gluten, soya, egg, peanøtter, skalldyr og bløtdyr

      179,-

    • PAD THAI

      Stekte risnudler med kål, pak choy, løk, egg, peanøtter og vårløk Sterk!

      Allergener: gluten, soya, egg, peanøtter, skalldyr og bløtdyr

      159,-

  • BURGER

    • SENSE BURGER

      Kvernet høyrygg, cheddar, syltet rødløk, salat, chili- og wasabimajones, potet og søtpotet fries. Kun søtpotet fries + kr.20,-.

      Allergener: melk, hvete, sennep, egg, sesam

      229,-

  • DESSERT

    • PASJONSFRUKTDRØM

      Pasjonsfruktkrem, kokosis, italiensk marengs, mandelcrunsj og myntemarinert mango.

      Allergener: egg, gluten, melk, mandel, nøtter

      129,-

    • SJOKOLADEDELICE

      Sjokoladedelice med salt karamell, kaffeflugel med cognac, espressosorbèt, vaniljeis, kakao.

      Allergener: egg, gluten, nøtter, melk og peanøtter

      149,-

  • Sides

    • Fries

      49,-

    • Hvitløksfries

      49,-

    • Søtpotetfries

      69,-

    • Wasabimajones

      35,-

    • Chilimajones

      35,-

    • Chimichurri

      45,-

    • TRØFFELMAJONES

      45,-

    • MANGOCHUTNEY

      45,-

    • AOLI

      35,-