Selskap

 

Foyn er det perfekte valg for møter, selskaper og lukkede lag. Hos oss finner du en rekke alternativer for deg som skal arrangere selskap enten du ønsker å være i restauranten eller benytte et av våre selskapslokaler.

 

Vinterhagen
Bakerst i Foyn Restaurant finner du Vinterhagen, et glassbygg som ligger i idylliske Foynhagen. Her kan du ha lukket lag for inntil 50 personer. Dere er i direkte tilknytning til restauranten, men allikevel atskilt fra øvrige gjester.

 

Nordre Sjøbod
Nordre Sjøbod ligger vegg i vegg med Foyn restaurant og var opprinnelig et pakkhus og lager for virksomheten i Foyngården. I ettertid er sjøboden gjort om til et unikt selskapslokale bestående av tre laftede, autentiske rom som passer perfekt for lukkede selskap. De forskjellige rommene du kan velge passer godt til for eksempel julebord, jubileum, møte eller vinsmaking mm. Rommene er beregnet på grupper fra 6-26 personer og inneholder whiteboard og TV. En unik opplevelse i hyggelig opplevelser.

 

Foynhagen
For større selskap og middager er idylliske Foynhagen et populært alternativ. Lokalene har seilduktak og tar inntil 500 sittende og 1500 stående, men fungerer også fint for mindre grupper. Før konsertene er det mulig å booke middag i Foynhagen, det gjøres enten når du kjøper konsertbillett eller ved å ta kontakt med oss.

 

Foynstreet
Mellom Nordre Sjøbod og Foyn ligger Foynstreet. Et supert utendørslokale under tak for deg som vil ha «mingling» eller «get together».