Foyn Tønsberg | Selskap

Selskap

Foyn er det perfekte valg for møter, selskaper og lukkede lag. Hos oss finner du en rekke alternativer for deg som skal arrangere selskap enten du ønsker å være i restauranten eller benytte et av våre selskapslokaler.

 

Book ditt selskap, julebord, vinsmaking eller møte via booking@foyntonsberg.no

Vinterhagen

Bakerst i Foyn Restaurant finner du Vinterhagen, et glassbygg som ligger i idylliske Foynhagen. Her kan du ha lukket selskap. Dere er i direkte tilknytning til restauranten, men allikevel atskilt fra øvrige gjester.

Foynhagen

For større selskap og middager er idylliske Foynhagen et populært alternativ. Lokalene har seilduktak og tar inntil 500 sittende og 1500 stående, men fungerer også fint for mindre grupper. Før konsertene er det mulig å booke middag i Foynhagen, det gjøres enten når du kjøper konsertbillett eller ved å ta kontakt med oss.

Foynstreet

Mellom Nordre Sjøbod og Foyn ligger Foynstreet. Et supert utendørslokale under tak for deg som vil ha «mingling» eller «get together».

Nordre Sjøbod

Nordre Sjøbod ligger vegg i vegg med Foyn Restaurant & Foynhagen. Den eldste delen av bygget ble oppført av Familien Foyn på slutten av 1700 tallet, og ble benyttet som pakkhus og lagerrom for båter som la inn i det som dag er kjent som Foynstreet. 100 år etter, ble det satt opp 2 etasjer til.

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy