Foyn Tønsberg | Selskap

Selskap

Foyn er det perfekte valg for møter, selskaper og lukkede lag. Hos oss finner du en rekke alternativer for deg som skal arrangere selskap enten du ønsker å være i restauranten eller benytte et av våre selskapslokaler.

 

Book ditt selskap, julebord, vinsmaking eller møte via booking@foyntonsberg.no

Vinterhagen

Bakerst i Foyn Restaurant finner du Vinterhagen, et glassbygg som ligger i idylliske Foynhagen. Her kan du ha lukket selskap. Dere er i direkte tilknytning til restauranten, men allikevel atskilt fra øvrige gjester.

Foynhagen

For større selskap og middager er idylliske Foynhagen et populært alternativ. Lokalene har seilduktak og tar inntil 500 sittende og 1500 stående, men fungerer også fint for mindre grupper. Før konsertene er det mulig å booke middag i Foynhagen, det gjøres enten når du kjøper konsertbillett eller ved å ta kontakt med oss.

Foynstreet

Mellom Nordre Sjøbod og Foyn ligger Foynstreet. Et supert utendørslokale under tak for deg som vil ha «mingling» eller «get together».

Nordre Sjøbod

Nordre Sjøbod ligger vegg i vegg med Foyn Restaurant & Foynhagen. Den eldste delen av bygget ble oppført av Familien Foyn på slutten av 1700 tallet, og ble benyttet som pakkhus og lagerrom for båter som la inn i det som dag er kjent som Foynstreet. 100 år etter, ble det satt opp 2 etasjer til.

Selskap

Sjarmerende og hyggelige lokaler - Sentralt på Tønsberg Brygge

I Den Nordre Sjøbod tilbyr vi tre unike rom som er perfekt for deg som ønsker julebord, selskaper, møter eller vinsmaking mm i unike omgivelser. Rommene passer for grupper på 4-36 personer og inneholder whiteboard, TV og høyttaler for å gi deg og din gruppe en hyggelig opplevelse.

Lang historie

Nordre sjøbod ble opprinnelig bygget som en laftet sjøbod på et plan. Bygningen ble oppført siste halvdel av 1700 tallet og ble da brukt som pakkhus og lager. Omkring hundre år senere ble sjøboden utvidet og påbygd slik den fremstår i dag. Sjøboden ble fredet i 1924, og blir i dag brukt som kontorer og selskapslokaler.

Velg ett rom som passer dine behov

Ønsker du å arrangere et event, men vil at noen andre skal ta seg av planleggingen?

 • Svend Foyn

  Plass inntil 36 personer

  TV: Ja

  Wi-fi: Ja

  Lydanlegg: Ja

  Matservering: Ja

 • Laurentius

  Plass inntil 18 personer

  TV: Ja

  Wi-fi: Ja

  Lydanlegg: Ja

  Matservering: Ja

 • Haabet

  Plass inntil 10 personer

  TV: Ja

  Wi-fi: Ja

  Lydanlegg: Ja

  Matservering: Ja

FOYN Restaurant & Bar

Med restauranten FOYN i umiddelbar nærhet, kan det bestilles spennende enkeltretter eller smakfulle sharingretter til ditt møte eller selskap. Vi tilbyr også vinkurs, cognackurs og cocktailkurs – til dere som ønsker en lærerik opplevelse med særpreg.

SE VÅR MENY

Book ditt event i dag!
T: 459 64 000
E: booking@foyntonsberg.no

We use cookies!

We use cookies for marketing and metric measurement for this site.

Read more on our privacy policy